O nas

Športno društvo Plenilec je mlado društvo, ustanovljeno 20.10.2006. Ustanovili smo ga na pobudo prijateljev in ljubiteljev igranja paintballa, z namenom, da koristno in rekreativno preživimo prosti čas, pa tudi da popestrimo športno ponudbo na Koroškem. Ta šport je še dokaj neznan širši javnosti, zato je naš namen promoviranje tega športa vsem adrenalinskim navdušencem. Ukvarjamo se z organiziranjem tekmovanj in treningov za člane in vse ostale paintballa željne igralce.

Člani športnega kluba PLENILEC sestavljamo tudi tekmovalno ekipo PLENILEC ALFA, ki igra v ligi APLS. V letošnjem letu imamo namen izboljšati našo ekipo, ustvariti še več ekip za tekmovanje si pridobiti več izkušenj in doseči še boljše rezultate!

Nudimo potapljaške inštrukcije in treninge. Inštrukcije potapljanja z jeklenko nudi izkušenj dolgoletni inštruktor Simon Šipek, ki ima za seboj preko 3500 potopov in lepo število tečajnikov.

Dobro sodelujemo z drugimi klubi po Sloveniji , ki se ukvarjajo z podobnimi športi kot mi.

Organiziramo tečaje in treninge potapljanja na vdih in podvodnega ribolova.

Inštrukcije za potapljanje na vdih in podvodni ribolov nudi zelo priznani inštruktor iz kluba H2O Jure Daić .

Društvo plenilec ponuja velik spekter opreme za adrenalinske športe. Pri nas si lahko najamete opremo za paintball ,opremo za potapljanje z jeklenko, podvodni ribolov.

Opravite lahko različne potapljaške tečaje po SSI , PADI in PSS organizaciji.

Paintball igralec kluba Plenilec

Paintball igralec lahko postane vsak, ki postane član kluba Plenilec, in s tem pridobi pravico do uporabe Plenilec poligona za trening.Tam jih inštruktorji paintballa naučijo vso tehniko igranja, pravilnega rokovanja z opremo in taktičnega igranja rekreativnega ali tekmovalnega paintballa. Nakar jih lahko prijavijo na tekmovanja po Sloveniji ali tujini kjer ekipe tekmuje za nagrade.

 

Potapljač z jeklenko

Našemu klubu se lahko pridruži vsak potapljač z jeklenko tako rekreativni kot tehnični potapljač. Večkrat letno organiziramo skupinske potope tako na morju Jadranu, kot po svetu. Ob izpolnitvijo pristopne izjave za včlanitev v klub se vodite v mailing listi in dobivate na mail tekoče informacije kje se nahajamo.

 

Prosti ( Apnea ) potapljač in podvodni ribolovec

Vsak se lahko pridruži naši skupini lovcev v klubu in s tem pridobi še več izkušenj glede potapljanja na vdih in podvodnega ribolova. Aktivnosti se izvajajo skozi celo leto tako potopi na vdih kot podvodni ribolov. Ob izpolnitvijo pristopne izjave za včlanitev v klub se vodite v mailing listi in dobivate na mail tekoče informacije kje se nahajamo.

Pristopna izjava v klub

Pristopna izjava za včlanitev v klub

Ostale izjave

Pristopna izjava za igranje paintballa

Prijavnica za tečaj potapljanja z jeklenko, vdih ali podvodni ribolov