Povezave

Spoznavni potop v bazenu

PADI DSD (Discover Scuba Diving) v bazenu
Imate radi vodo, se v njej dobro počutite in ste radi v stiku z naravo? Poskusi se potapljati z jeklenko že danes s PADI "Discover Scuba Diving" (DSD) programom in se prepričaj, ali je to zate. Nikoli ne veš, lahko ti spremeni življenje! Popestrite si dolge zimske dni in se potopite z nami v bazenu!

Zakaj PADI DSD ?
Program PADI Discover Scuba Diving je program za vse, ki niste prepričani, da je potapljanje za vas, pa bi vseeno želeli poskusiti. Tako prihranite denar, če ugotovite, da potapljanje ni za vas, obenem pa vam nudi dodatno življenjsko izkušnjo. Morda pa ugotovite, da je potapljanje nekaj krasnega, saj vam DSD odpre vrata v popolnoma nov svet.

Sedaj, ko so zunaj sivi hladni zimski dnevi, si lahko toplo in prijetno popestrimo naš vsakdan z DISCOVER SCUBA DIVER programom, ki ga za vas organiziramo na enem izmed notranjih bazenov v Ljubljani.

Potek PADI DSD-ja:
Program je sestavljen iz dveh delov:

  1. teorija: od 20:00-21:00 - nekaj osnov, ki jih moraš vedeti, preden greš v vodo (predavanja se odvijajo na Gerbičevi 61)
  2. potop: od 22:00-23:00- s kombijem se odpeljemo do bazena v Ljubljani in tam opravimo prvi potop - greš v vodo, se sprostiš in uživaš!

Koliko časa traja PADI DSD?
Vse skupaj (teorija + potop) ti bo vzelo približno tri ure tvojega časa.

Kaj potrebujem?
Brisačo, kopalke in dobro voljo!

Kdaj poteka DSD v bazenu?
Vsako sredo v tednu - od novembra do maja.
Pokliči in se dogovori za spoznavni potop! Ne bo ti žal! Če ti bo všeč, je naslednji korak začetni potapljaški tečaj!