Potapljanje z jeklenko

Zakaj izbrati nas?

Radi učimo druge in opazujemo njihov napredek, zagon in veselje.

Kar nekaj naših nekdanjih učencev se je odločilo za nadaljevanje usposabljanja pri potapljanju ali celo za inštruktorsko pot.

Naše delo je usmerjeno po strogih standardih največje mednarodne potapljaške organizacije PADI.

Izvajamo tečaje za popolne začetnike (Open Water Diver) pa vse do tečajev za profesionalne potapljače (Inštruktorje).

Redno organiziramo tudi potope v tujini, predvsem v hrvaški Istri, Avstriji in Italiji, redno pa se odpravljamo tudi na Rdeče morje in na Maldive.

Če potapljanja še ne poznate, zamujate veliko. Morda celo nekaj, kar bi vam narekovalo ritem življenja. Celo leto redno organiziramo tečaje na slovenski obali – pošljite nam povpraševanje ali pa se prijavite na potapljaški tečaj.

Vsi tečaji potekajo v zelo majhnih skupinah, prilagodljivi pa smo tudi kar se tiče časa. Imamo popolnoma novo opremo Aqualung, moderno učilnico in potapljaški center.

Če pa ste že potapljač in vas zanima nadaljevanje izobraževanja ali kakšen organiziran izlet v tujino, stopite v stik z nami.

Nadaljevanje izobraževanja je izjemno zabavno. Ne glede na to, ali ste do sedaj delali po standardih PADI ali katerih drugih, lahko vedno naredite katerikoli nadaljevalni tečaj pri nas ali pa se celo odločite za profesionalno pot in se pridružite PADI divemastrom in inštruktorjem.